Здраво тело

Диета Starbucks – со неа успеала да ослабе 38 кг

Госпоѓата Кристен Хол, 66, вели дека со помош на менито на Starbocks успеала да солабе 38 кг. Таа секојдневно се хранела со храна од нивното мени и успеала да го постигне она што со години го сакала.

Секое утро појадувала овесна каша и кафе, што изнесува 145 калории. За ручек имала топол сендвич  или сендвич со сирење и овошје, што има од 220 до 460 калории.

Ако возам велосипед се частам и со едно чоколадно колаче, изјавила Крситен.

Иако таа вели дека оваа диета и помогнала да се реши од вишокот на килограми, сепак докторите советуваат да не измачува телото со еднолична исхрана која не е воопшто богата со витамини, бидејќи сето тоа може да биде лошо за здравјето.

http://www.youtube.com/watch?v=qbFFdFgmE8M&feature=player_embedded

Напиши коментар