← НАЗАД НА БОЗА

Dior аксесоари за мажи

Dior аксесоари за мажи
807 Читања

Кога станува збор за стил, за мода и тренд, секогаш треба да се посвети доволно внимание на деталите, односно аксесоарите. Бидејќи, модните експерти секогаш советуваат дека стилот го прават малите нешта – деталите! Еве како Диор гледа на тоа:

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk