man fashion

Dior Homme за мажите со префинет вкус

Прекрасна колекција како и секогаш од Диор наменета специјално за елегантните мажи со префинет вкус кои секогаш знаат да го изберат најдоброто за себе и оние кои внимаваат на деталите и акцентите од кои најмногу зависи стилот и впечатокот што го оставате. Погледнете што нуди најновата колекција на Диор.

 

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (1)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (2)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (3)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (5)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (6)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (7)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (8)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (9)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (10)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (11)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (12)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (13)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (15)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (17)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (18)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (19)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (20)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (21)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (22)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (23)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (25)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (26)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (27)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (29)

Dior Homme Spring-Summer 2013 Pre-Lookbook (30)

 

Напиши коментар