Мода

Дизајнерски костими за капење кои се обележје на ова лето

Конечно го дочекавме летото, иако оваа температура не ја посакувавме. Време е да ги извадиме костимите за капење и да се опуштиме на плажа.

Доколку сеуште го немате набавено костимот за капење за ова лето, ова се неколку предлози кои доколку не може да си ги дозволите може барем да видите во кој правец може да го избирате вистински модерниот костим за капење.

Напиши коментар