ШоуБиз

Добрата и лошата Кејт Мос!

Навистина феноменално. Тоа е единствениот коментар кој можеме да го оставиме кога ќе ги погледнеме овие неверојатни слики на Кејт Мос.

Светски познатото списание „W“ конечно со добра насловна по извесно време. Ова се двете насловни страни за мартовското издание, од кои на едната може да ја видиме добрата, а на другата е претставена лошата Кејт Мос.

Ако ова се сликите што Стивен Клајн ги направил за насловната, можеме само да претпоставуваме што сè има во едиторијалот кога ќе го отвориме и прочитаме списанието.

Напиши коментар