ШоуБиз

Додека Наташа се фали, Влада е во акција! Дали Влада ја изневерува?

Медиумите пишуваат за тоа која е поубава сегашната или бившата девојка на Влада, дали е поубава Наташа Беквалац или Јована Швоња. И додека медиумите пишуваат изгледа и самиот Влада се прашува истото.

Пред неколку дена тие се сретнале на еден познат белградски сплав каде вечерта ја поминале заедно. Долго разговарале, а потоа следеле и силни прегратки.

Еве како изгледа Јована, па проценете која е подобра…

Напиши коментар