Мода

Dolce & Gabbana чанти за пролет 2012

Италијанскиот моден гигант Dolce & Gabbana во својата нова колекција чанти за пролет 2012 ја покажува носталгијата за 50 години од минатиот век. Спојот на модерното и традицијата на Сицилија беше единствениот мотив на Dolce & Gabbana да создадат една вонсериска колекција чанти кој плени со својот индивидуализам и раскошност.

Domenico Dolce& Stefano Gabbana со едноставност, живи бои и плетки инспирирани од Сицијлијанската култура успеаја да ги остават без зборови сите поборници за висока мода.

Погледнете зошто…

Напиши коментар