man fashion

Dolce & Gabbana ги спреми костимите за капење за ова лето

Domenico Dolce и Stefano Gabbana се секогаш во центарот на модните трендови. Dolce & Gabbana најпрво ги претставува своите колекции кои подоцна служат како пример на многу други модни брендови.

Овој пат тие ја претставија својата колекција на костими за капење наменета за мажите. Ги имате во голем избор, од кратки, до долги, од темни до светли бои…

Одберете и спремете се за капење, нешто што го посакуваме најмногу.

 

Напиши коментар