Sweet Home

Дом во кој тиркизот го има главниот збор

Тиркизната боја е преубава боја која дава топла и релаксирачка атмосвера. Може да ја употребите во било која соба, нема да погрешите. Може да одберете мебел во тиркизна боја, може да одберете тапети, украси и ситни детали, тепих или стазички во тиркизна боја…

Одлично може да ја искомбинирате со белата, сината, зелената, розовата или со кремасти нијанси.

Погледнете неколку фотографии од овој преубав дом:

Напиши коментар