Sweet Home

Допирот на синото – џинсот како инспирација за уредувањето на домот

Да ги избегнеме клишеата, да погледнеме малку пошироко. Не мора секогаш да одбираме нешто кое е едноставно, модерно и скапо.

Денес ви нудиме да погледнете неколку фотографии кои ќе ви бидат од голема помош доколку сакате да внесете промена во домот. Особено ќе им се допадне на оние кои сината боја ја обожаваат.

Џинсот може да ви послужи како главен материјал при уредувањето, а еве како:

 

Напиши коментар