Bridal

Douglas Hannant – гламурозен допир

Разгледајте ја најновата невестинска колекција од  Douglas Hannant што ќе ви ги покаже најновите зимски трендови и секако ќе им помогне на идните невести во изборот на својата совршена венчаница.

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (1)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (2)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (3)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (4)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (5)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (6)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (7)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (8)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (9)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (10)

Douglas Hannant Fall-Winter 2013-2014 Bridal Collection (11)

 

Напиши коментар