man fashion

Dr. Martens пролет/лето 2012

Брендот е добро познат на сите нас и верувам дека нема потреба да објаснуваме за каков стил чевли станува збор. Љубителите на нивните модели ќе бидат пријатно изненадени од нивната последна колекција.

 

 

Напиши коментар