Убавина

„Drama Queen“ мејкап за оваа вечер

Секако сме на ретро бран, па затоа решивме повторно да избереме нешто ултра актуелно односно така наречениот „пинап“ начин на шминкање, но овој пат во неговата современа варијанта.

 

И ако сеуште имате потреба од видео помош за нанесување на ајлајнер, ние ви ги предлагаме советите на оваа млада дама.

Комбинацијата со секси црвени усни е она вистинското! Се разбира ова не е шминка за секојдневието, но црвените ретро усни секогаш можат да се трансформираат во елегантни и ненаметливи, кога употребените бои во видеото што следува се заменат со нежни корални нијанси.

 

 

Напиши коментар