Убавина

Драматичен поглед со вистинските сенки

Вистинската шминка има огромана сила на трансформација. Понекогаш дури и не можете да претпоставите дека станува збор за истата личност ако ја видите со и без шминка.

Ако научите правилно да се служите со шминката тоа ќе ви биде од голема полза. Многу е важно да ги изберете вистинските бои и нијанси кои одговараат на вашиот тен, бојата на очи и коса.

Со помош на вашите бои ќе создадете еден впечатлив изглед без разлика дали се работи за дневна или вечерна шминка.

Денес ќе ги разгледаме модерните сенки за очи, а вие видете каков ефект се постигнува со користењето на конкретните бои.

Sparkly

makeupbeauty

.

SheeBeauty'

different smoky eyes

I love how this blends.

beautiful.

Bright Eyes – Adair (Look Models) shows off colorful eye makeup in Jeff Tse’s recent images. A cap and bold eye shadow by makeup artist Preston Nesbit complete Adair’s soft, beautiful look. / Production by Emily Bishop

Making it up

fuschia/violet lips

nude lips

love this

make-up

 

 

Напиши коментар