Убавина

Две евтини тајни за убавина на младоликата Jennifer Aniston

Секогаш прекрасната  Jennifer Aniston  е една во малата низа на убави жени кои не користи исклучиво скапи креми за нега. Таа е една во малкуте која немала ниедна хируршка интервенција кога се однесува за пределот околу очите, лицето и усните. Многумина и завидуваат на убавината и младешката кожа и неретко ќе кажат –„ И кога изгледа лошо Aniston изгледа божествено“

Но која е нејзината тајна???…

Нејзината убавина чини многу малку пари. Имено иако има веќе 43 години Aniston  секогаш изгледа прекрасно, многумина се прашуваат како и успева !!!

Таа се одважи и на сите оние кои прашуваа и нагаѓаа им даде одговор кој никој не го очекуваше а како што тврди таа е вистинската тајна која долго време ја чувала.

„Секоја вечер пред да легнам нанесувам вазелин во пределот на очите. Освен тоа секое утре лицето го мијам со вода во која ставам десетина коцки лед… но секогаш строго се држам кон овие два ритуали. Еве веќе 10 години го чинам тоа без да рипнам ниту еден ден“ – одговара преубавата Aniston.

Напиши коментар