ШоуБиз

Џастин и Селена се играат родители

Овие денови Џастин Бибер и Селена Гомез поминуваат заеднички моменти со семејството на Бибер. Иако се сеуште премногу мали да основаат семејство, сепак се занесоа малку во улогата со внуците на Џастин.

Се гледа дека не се многу упатени како и што треба да се прави. А Селена облечена во екстремно кратко фустанче се забораваше со наведнувањата па им го направи денот на папараците.

Напиши коментар