ШоуБиз

Џеј Ло тренира строгост

Популарната пејачка и актерка  Џенифер Лопез  на своите соработници им забрани да разговараат со неа и да ја гледаат во очи.

Џеј Ло моментално гради куќа во Сан фернандо во Калифорнија, па јасно им даде на знаење на градежните работници да не зјапаат во неа.

Нема да бидам импресионирана ако некој сака да разговара со мене, и не сакам да ме гледаат додека јас надгледувам како се одвиваат работите, им кажала Џеј Ло.

Оваа наредба се однесува на послугата, возачите и работниците.

Напиши коментар