Sweet Home

Џемперчиња и крзно за нашите фотелји:)

Денес е еден од деновите кога ми е посебно ладно. Тоа ми даде инспирација да побарам некој интересен предлог за нашите удобни фотелји.

Еден од начините како да го промените окружувањето во домот, без некои поголеми трошоци е да го направите токму ова.

Облечете ги фотелјите и столчињата во плетени џемпери или прекријте ги со крзно. Атмосверата во домот одлично ќе се вклопи со годишното време во кое се наоѓаме, а воедно и на вам ќе ви биде потопло.

Напиши коментар