ШоуБиз

Џоли е виновна за распад на уште еден брак!

Џони Деп и Ванеса Паради важеа за еден од ретките парови кои не подлегнуваа на трачеви, неверства, сплетки. Но, и тоа не успеа да издржи долго. По 14 години заеднички живот Џони и Ванеса повеќе не живеат заедно. Бракот се распадна, љубовта ја снема, а за сето тоа виновник е Џоли.

По снимањето на филмот Turist тие биле постојано во контакт. Блискоста го натерала Џони да и признае на Џоли дека има проблеми во бракот со Ванеса, а таа се понудила да му помогне во решавањето на проблемите. Но, кој би претпоставил дека таа ќе најде вакво решение.

Напиши коментар