ШоуБиз

Џоли на насловна за турскиот „Vogue“

Едноставно прекрасно!

Анџелина Џоли се најде на насловната страна на мартовското издание на списанието „Vogue“  кое е наменето за турскиот пазар. На него Џоли изгледа неверојатно природно и убаво, иако сликата е во црно-бела техника.

Актерката, која истовремено е и режисер и голем хуманитарен работник била фотографирана од страна на Мерт и Маркус и единствено што можеме да искоментираме е едно „wow“.

Како ви се допаѓа вам?

Напиши коментар