ШоуБиз

Џоли страв и трепет во Холивуд! Сега Клуни е на ред?

Една од најчитаните приказни во Холивуд овие денови е следнава: Џоли ја мрази Стејси, а Клуни ја мрази Џоли. Овој пат името на Џоли се споменува но во нов љубовен триаголник.

Од кои ли причини Џоли изјавила дека ја мрази Стејси, новата љубов на Клуни сеуште не е познато. Пријателите на Клуни застанаа во негова одбрана па кажаа дека Клуни воопшто не бил воодушевен од преубавата Џоли.

 

Неоддамна Џоли изјавила дека Стејси е само една во низата, посочувајќи ја само бројката на девојки кои ги имаше до сега Клуни откако таа и Пит се во брак.

Напиши коментар