man fashion

Џон Галијано за оваа пролет

Како и секогаш неговите колекции се мојот приоритет, едноставно дечкото тоа што го работи го работи како што треба. Секогаш внесува нешто ново во модата, секогаш е различен од останатите и секогаш има нешто специфично по што се распознава. Квалитетна колекција, но за жал ги немаме сите фотографии од колекцијата, а само мал дел. Но доволно да видите за што станува збор.

Напиши коментар