ШоуБиз

Џони Деп го раздели богатството на двете жени! Ни него не му е лесно:)

Знаете ли колку го чинеше разделбата со Ванеса Паради? Иако веќе не се во брак, актерот е спремен да плати 100 милиони фунти само да не се влечат по судови и да го делат големото богатство. Тој се сложил да дава висока алиментација за децата, а старателството ќе го имаат и двајцата родители.

Извор близок на парот вели дека тие ќе се разведат пријателски, и токму заради тоа Џони е спремен да и плати на Ванеса со 100 милиони фунти.

Новиот дом на Ванеса, каде таа ќе го започне новиот живот

Освен на неа, Џони се реши да и купи куќа и нас својата нова девојка Амбер

Напиши коментар