ШоуБиз

Џулија Робертс на 44 ја остави шминката

Додека нејзините помлади колешки не ја вадат шминката, ни за спиење, таа горо прошета на своја 44 годишна возраст без грам шминка.

Нејзината голема насмевка е доволна за да ја засени целата шминка која ја има, но овој пат го имаме нејзиниот сериозен изглед кој да признаеме ретко можеме да го видиме.

 

Напиши коментар