ШоуБиз

Ѕвезди кои жалат за своите пластични операции

Денес ќе ви покажеме кои од познатите дами сметаат дека пластичната операција е погрешен избор и дека би сакале тоа никогаш да не се случило. Некои од нив имале здравствени проблеми, а останатите проблемот го гледаат од естетска гледна точка, сметајќи дека телото треба да биде такво какво што е и не смееме вештачки да го менуваме.

Сите тие потврдиле дека ако денес ги прашате дали ќе се нафатат на пластична хирургија, дека нивниот одговор дефинитивно би бил „не!“.

Викторија Бекам

Донатела Версаче

Хајди Монтаг

Шерон Озборн

Денис Ричардс

Џени Макарти

Тори Спелинг

Лиса Рина


Кортни Лав

Напиши коментар