ШоуБиз

Е ова се вика push up! Мадона можеш ли да дишиш?

Нејзиното тело не доживува никаква промена со годините, таа е фитнес гуру, жена која има неверојатно тело.

Но, и таа понекогаш знае да претера. Мадона се појави на сцената со push up градник со леопард принд кој е малку поефектен од она што треба да биде.

Добро е што градникот се задржа таму кај што треба да биде до крајот на настапот, иако сите очекуваа дека ќе попушти.

Напиши коментар