← НАЗАД НА БОЗА

Е вака (не) се игра тенис!

Е вака (не) се игра тенис!
802 Читања

До сега во вакво слично издание ги имаме видено Мариа Шарапова и Парис Хилтон, но мора да признаеме дека Кортни  е врвот.

Таа застана на теренот најверојатно за да испозира, а не да игра тенис. Во екстремно високи потпетици, со шминка, накит и куп силикони таа испозира повеќе отколу што одигра. Освен самопретставување, 17 годишната Кортни ја покажа и љубовната игра со нејзиниот сопруг 52 годишниот Даг.

    

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk