ШоуБиз

Eddie Murphy и Toni Braxton во врска?!

Според американските медиуми, Toni Braxton и Eddie Murphy се во љубовна врска. Иако нивните портпароли го демантираат тоа и тврдат дека Toni и Eddie се блиски бидејќи нивните деца се дружат, блиски пријатели на парот откриваат дека двајцата се во врска веќе четири месеци.

Како доказ за ова тврдење е и фактот што Eddie бил забележан позади сцената за време на концертот на Braxton во Лос Анџелес. Да ве потсетиме само дека таа пред три години се разведе од Keri Lewis со кој имаат две заеднички деца. Eddie, пак, досега бил два пати во брак, па од тие бракови и од претходните врски има вкупно осум деца.

Напиши коментар