Sweet Home

Еден преубав бел дом

Веќе неколку пати до сега ви претставивме домови кои се обоени во бело. Но, овој не можев а да не ви го претставам. Погледнете само со каков стил е сето тоа направено. Белата боја ја има главната улога. Модерниот стил е сосема заборавен, за сметка на практичноста и удобноста. Погледнете ги следните фотографии:

Напиши коментар