Sweet Home

Еден преубав дом во Шпанија

Погледнете ги фотографиите од делото на Eva Martinez. Таа е познат шпански архитект кој знае како да ја долови пријатната домашна атмосвера.

Овој дом е комплетно уреден од природни материјали: дрво, камен, памук…

Пријатната атмосвера освен со овие природни материјали, се постигнува и со многу уметнички дела.

Погледнете, па може и ќе добиете инспирација за тоа како да изгледа вашиот дом.

 

Напиши коментар