Дестинации

Eden Rock – изборот на елитата

Eden Rock се наоѓа на Карибите и е многу поразличен од другите луксузни хотели. Овој е со шест ѕвезди, уреден со ултра луксузни ентериери и екстериери достапни стрикно само за елитата. Се е во перфектна состојба и ненадминато ниво на услуга.

 

Напиши коментар