ШоуБиз

Едно пријатно изненадување за Џеј Ло – роденденска забава на јахта во организација на Каспер

Џеј Ло доби едно големо изнадување од своето момче Каспер. Тој  ја организирал прославата на 43-от роденден на својата сакана во тајност. Луксузна јахта, украсена со многу балони, поканети најблиските пријатели,  торта во облик на плишано мече, и една голема слика од Џеј Ло во младите години.

 

Кога излегле од хотелот Каспер ја воедл Џеј Ло до јахтата, а таа нормално не се ни сомневала за големата организација. Очите и ги прекрил со цел да биде поголемо изненадувањето кога ќе застане пред јахтата.

Џеј Ло блеска од среќа, тоа може да го видиме на секоја фотографија. Таа е облечена во свечена тоалета на Том Форд, со улта црвена боја и екстремно отворен грб.

 

Напиши коментар