Motherhood

Едноставно кажано…деца!

Позитивни, полни со љубов, искрени… Најголемото богатсво за кое вреди да се борите. Децата се нашето олицетворение, дел од нас. Извор на топлина, енергија и убави чувства. Погледнете ги овие преубави фотографии кои ќе ви го направат денот:

Напиши коментар