Sweet Home

Едноставност инспирирана од месечината

Една шпанска производствена компанија ја претстави својата најнова линија на производи за во бањата, за која вели дека инспирацијата ја нашле во месечината и ѕвездите.

Бањите треба да бидат наједноставни, со доза на мистичност и елеганција, велат претставниците на Graff. Погледнете ја нивната линија наречена Luna.

Напиши коментар