Bridal

Едноставното некогаш може да биде совршено

Ова се венчаници од модниот бренд Hayley Paige. Тие се едноставни, без премногу детали, корпи и додатоци кои блескаат на сите страни. Ја пратат линијата на телото и одлично ја истакнуваат женственоста. Ова се венчаници идеални за невестите кои ја сакаат едноставноста. Погледнете:

Напиши коментар