ШоуБиз

Едвај чекам да ме видите гола!

Ангелот од Викториа Сикрет, Кендис Свенепол снимаше уметнички едиторијал за престижен магазин, каде на себе не носи ништо.

На Кендис толку и се допаднале фотографиите што една објавила на својот профил на Твитер со потпис: “Едвај чекам да ги видите другите фотографии”.

Па ако се како оваа, да и ние едвај чекаме.

Напиши коментар