Убавина

Ексцентрични средстава за убавина од Dior

Последната колекција посветена на високата мода на големиот француски бренд ја представува својата ексцентрична гледна точка за убавина и последните тенденции во стилот на шминкање.

Сенките се метални, а очите потенцирани со дрска линија на горниот капак во јарко розова боја, тиркизна, сина, бисерно бело и елетрик зелено.

Уникатно, необично и секако многу впечатливо. Очигледно дека неон боите ќе владеат насекаде во светот на модата и убавината уште неколку сезони.

 

 

Напиши коментар