Art & Crafts

Ексклузивен накит што остава впечаток

Верувам дека ви е познат фактот и сте добро информирани за последните модни тенденции во областа на аксесорите и поточно накитот како основен моден додаток.  Токму вака изгледа современиот дизајн на актуелниот накит последниве неколу сезони. Треба да е голем, ба е впечатлив и да содржи колку може повеќе декоративни елементи.

Со таа цел денес ќе ви покажеме како да го изработите ова ексклузивно парче накит што секоја модерна жена треба да го има за специјални пригоди и како дополнување на избраниот аутфит.

Инструкции:

DIY Ribbon Necklace Tutorial

Supplies for the DIY Ribbon Necklace

Weaving a ribbon through the chain to make the DIY ribbon necklace

DIY Ribbon Necklace Clasp

Finished Ann Taylor-style DIY Ribbon Necklace

Finished DIY Ribbon Necklace with an extra chain

 

Напиши коментар