Дестинации

Ексклузивни хотели: На фотографии… И во реалноста !!!

Колку пати Ви се случило да бидете заведени од убавината на некој хотел на фотофрафии кои ги имате најдено на Интернет, а кога лично ќе ги посетите… Не ви изгледаат онака како на фотографиите??? Не сте единствени…

Ви претставуваме рецензии на неколку хотели кои ќе Ви дадат увид во вистинската состојба и изглед на хотелите во кои можеби случајно и сте имале намера да престојувате,  заведени од „ преубавите “ предели и фотогалерии на Интернет…

Работите на терен, сепак стојат поинаку…

Со цел да привлечат што е поголем број гости, хотелите се „ разубавуваат “ преку невидени ефекти и неверојатни опкружувања…

Кога гостите ќе се „ залетаат “ на примамливиот изглед, ќе ја уплатат резервацијата и ќе дојдат на местото кое нуди „ рајски одмор “, неретко доживуваат шок… Но, тогаш е  касно за било каква акција, бидејќи, „ случајно “, друго слободно сместување нема и гостинот е присилен да остане…

Погледнете неколку такви примери…

Напиши коментар