Motherhood

Екстремно премислување пред олтар

Колку можат венчавките да бидат напнати немате ни претстава. Некои од паровите тоа навистина не може да го поднесат.

Погледнете што му се случи на овој пар пред олтарот. Дали човеков се премисли на олтар или алкохолот си го направи своето не се знае, ама не е убаво за гледање во секој случај.

Напиши коментар