Sweet Home

Екстремно реновирање

Ви претставуваме еден реновиран стан, кој со сигурност нема да го препознаете доколку ги видите неговите првични фотографии. Од стар и напуштен стан, моќните архитекти го претворија во модерен, светол и практичен стан кој е елегантен и со чист дизајн.

Заради недостатокот на природна светлина во станот има додадено уште неколклу прозорци, а оние кои биле блокирани се потполно извадени.

Пред и потоа:

 

Напиши коментар