Мода

Екстремно секси костими за капење

Доаѓаат летните одмори, а песочните плажи веќе нé повикуваат, море, бранови, сонце… спремни ли сте за плажа?

Доколку сеуште го немате купено костимот за капење, ова се нашите предлози. Ги има многу: едноделни, дводелни, со карнери, со метални шноли…

 

Напиши коментар