Bridal

Елеганција и мешани стилови во колекцијата на Џени Пакман

Дизајнерката Џени Пакман ја претстави својата најнова колекција на венчаници, во која скоро секоја невеста ќе најде некој дизајн по нејзин вкус.

Станува збор за колекција со мешани стилови, односно колекција која вклучува елегантни и едноставни венчаници, но и украсени венчаници, венчаници во традиционален, ретро но и модерен стил.

 

 

Напиши коментар