man fashion

Елеганта машка колекција од Calibre

Оваа прекрасна колекција е создадена за елегантните мажи, кои облечени вака изгледаат навистина многу секси и отмено. Боите се во есенската гама, бидејќи ова е колекција наменета за есен/зима 2012-13. Моделите се исчистени, нема излишни додатоци и ќе видите совршени комбинации од бои.

Напиши коментар