Убавина

Елегантна шминка во стилот на Миранда Кер

Идеата за денешната шминка е инспирирана од популарната Миранда Кер која знае како да ги покаже своите убави страни и да биде магнет за машките погледи. Преубава девојка која  го направила вистинскиот избор –  шминка што и ги нагласува очите и изгледа многу природно.

Фото – лекција:

 

Напиши коментар