Убавина

Елегантна вечерна шминка во темни нијанси

Денешната шминка е инспирирана од убавата актерка Ешли Бенсон и претставува интензивна вечерна шминка со нагласени  очи во темни нијанси. Процесот на шминкање не е комплициран, но мора да знаете неколку трикови кои многу ќе ви ја олеснат работата. Еве како изгледа процесот на работа:

 

 

Напиши коментар