Sweet Home

Елегантни лустери во форма на бели цветови – За смирувачка атмосфера во домот…

Белите лустери, во форма на цвет, од Mencke and Vagnby, треперејќи во воздухот, креираат динамичност и смирувачки дух. Направени се од 150 идентични парчиња и постигнуваат неверојатен ефект, потсетувајќи на нешто лесно, едноставно, практично…

Идејата на овие уникатни лустери е комбинација од потребите на животот, сонцето, воздухот, светлината… Енергијата која се емитира е соларна, а материјалот од кој се изработени парчињата – уникатен…

Само погледнете го ефектот кој го постигнуваат !!!

Восхитувајте им се !!!

Напиши коментар