Убавина

Елегантни прамени за оваа сезона

 

Секој стилист би ви препорачал да се обидете да и дадете форма, длабочина и индивидуалност на својата коса со помош на прамени и да го пробате тоа барем еднаш во животот.

Вие можете да изберете како да изгледаат тие – тенки или дебели, симетрични или асиметрични, нежни или впечатливи …класичниот тип прамени се оние тенките, дискретни прамени, кои речиси и не се забележуваат но тие внесуваат рејлеф и волумен и преливање на боите односно нијансите.

 

 

Напиши коментар