← НАЗАД НА БОЗА

Ен Хетaвеј го изговори судбоносното „Да“

Ен Хетaвеј го изговори судбоносното „Да“
518 Читања
Како кралица во бајка го кажа судбоносното “Да”, Ен се омажи за актерот-дизајнер на накит Адам Шулман во саботата вечер.
Таа изгледаше како кралица.
“Свадбата беше незаборавна и Eн изгледаше прекрасно,” кажува близок извор на невестата,
 “Таа носеше Валентино фустан и изгледаше како кралица!”
 “Таа не носеше накит,” вели изворот.Целиот стил беше инспириран од 1920тите години.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk