ШоуБиз

Erin Heatheron ја оправда титулата ангел на Викториа Сикрет

Американскиот модел Erin Heatheron повторно блесна во долната облека на брендот Викториа Сикрет. Сексиплината американка е модел на кој тешко може да му се одолее.

Со најновата фото сесија таа докажа дека е достојна да го носи брендот и да биде негово заштитно лице. Погледнете и уверете се сами:

Напиши коментар